Rëndësia e Neuromarketing-ut.

Rëndësia e Neuromarketing-ut. Një prej proceseve më të vështira kur keni një Biznes është të kuptoni sjelljen konsumatore, në mënyrë që të mbani klientët tuaj të kënaqur dhe gjithnjë të…

Continue Reading Rëndësia e Neuromarketing-ut.

A ka nevojë Biznesi im për Fotografi Profesionale?

A ka nevojë Biznesi im për Fotografi Profesionale? Rrjetet Sociale tani okupojnë një pjesë shumë të rëndësishme të çdo aktiviteti Biznesi, pothuajse çdo Biznes, tani është prezent në Rrjete Sociale…

Continue Reading A ka nevojë Biznesi im për Fotografi Profesionale?

Fushatat e Marketingut në Rrjete Sociale

Fushatat e Marketingut në Rrjete Sociale Sot e kësaj dite çdo Biznes po Dixhitalizohet, çdo Biznes po krijon prezencën e tyre online, po eksplodojnë mundësitë e reja dhe pozita e…

Continue Reading Fushatat e Marketingut në Rrjete Sociale

Rëndësia e Marketingut i Kontentit

Rëndësia e Marketingut i Kontentit Sot e kësaj dite, dëgjojmë njerëzit që përmendin Marketingun i Kontentit, por ne nuk e dimë se çfarë do të thotë ekzaktësisht, disa prej nesh…

Continue Reading Rëndësia e Marketingut i Kontentit